Home      |      Case-Studies      |       Turner

Home      |      Case-Studies     |      Turner

TURNER

LOCATION

Fusionopolis Link Nexus, Singapore

TOTAL FLOOR AREA

9,000 SQFT

TIME TO COMPLETE

12 Weeks over 3 Phases (Live Office)

LOCATION

Fusionopolis Link Nexus, Singapore

TOTAL FLOOR AREA

9,000 SQFT

TIME TO COMPLETE

12 Weeks over 3 Phases (Live Office)

As a global leader in the media and broadcasting industry, Turner is constantly changing the way they experience content. They hear stories as if they were our own. They see every detail. They live through each scene and relive each experience. Sennex strived to capture these bold ideas in our proposal, and the Turner team loved it!

KEY DESIGN THINKING

At the frontier of the industry, Turner creates Big and Bold Ideas that impacts, immerse and transforms content experiences. Sennex’s idea was to create a community coloured by different identities of people coming together, a story of embracing differences, a capturing of shared moments.

DESIGN SOLUTIONS

As a result, the office was designed to be larger than life, with the characters that the Turner Staff know and love in full glory in the office around them. The bright colours infused into the office space through graphics and carpets are meant to encourage the bold, vibrant ideas that define Turner. Each area was created to flow into each other, with no barriers or boundaries preventing the connection of people, and the open exchange of ideas.

These areas were only separated by the colours of the carpets, the neutral colours serving to reduce distraction and provide ease of maintenance, the brightly coloured carpets serving as a visual break in the office, and also to demarcate areas where discussions are “no holds barred” conducive to creating that “next big thing”. The continuation of brightly coloured carpets in the managers’ rooms further emphasized their endorsement of the new ethos embraced by Turner’s new office, for Turner colleagues now, and for future generations to come.

As a global leader in the media and broadcasting industry, Turner is constantly changing the way they experience content. They hear stories as if they were our own. They see every detail. They live through each scene and relive each experience. Sennex strived to capture these bold ideas in our proposal, and the Turner team loved it!

KEY DESIGN THINKING

At the frontier of the industry, Turner creates Big and Bold Ideas that impacts, immerse and transforms content experiences. Sennex’s idea was to create a community coloured by different identities of people coming together, a story of embracing differences, a capturing of shared moments.

DESIGN SOLUTIONS

As a result, the office was designed to be larger than life, with the characters that the Turner Staff know and love in full glory in the office around them. The bright colours infused into the office space through graphics and carpets are meant to encourage the bold, vibrant ideas that define Turner. Each area was created to flow into each other, with no barriers or boundaries preventing the connection of people, and the open exchange of ideas.

These areas were only separated by the colours of the carpets, the neutral colours serving to reduce distraction and provide ease of maintenance, the brightly coloured carpets serving as a visual break in the office, and also to demarcate areas where discussions are “no holds barred” conducive to creating that “next big thing”. The continuation of brightly coloured carpets in the managers’ rooms further emphasized their endorsement of the new ethos embraced by Turner’s new office, for Turner colleagues now, and for future generations to come.

SEND US A MESSAGE

SEND US A MESSAGE

STAY CONNECTED WITH US

STAY CONNECTED WITH US